Kettlebells vægtstørrelser - Kettlebell farver og betydning

Her hos LC GEAR har vi et bredt udvalg af kettlebells, både competition og non-competition. På denne side finder du den samlede liste over alle de tilgængelige vægtstørrelser du kan bestille hos os.

Skulle du stå i en situation, hvor du har behov for en vægtstørrelse som vi ikke har, er du mere end velkommen til at skrive til mig eller ringe på 29916538 og få en uforpligtende snak om mulighederne.

INGEN SKARPE KANTER 
HØJ KVALITET 
LANG LEVETID  
PRÆCISE STØRRELSER OG VÆGTE  
FLAD BUND

Competition kettlebells

Flotte konkurrence kettlebells i rigtig høj kvalitet til enormt konkurrencedygtige priser. De er ikke de billigste på markedet, men de er til gengæld i væsentlig bedre kvalitet end mange af de billige modeller. Alle vores competition modeller er samme størrelse og har samme udformning, den eneste forskel er vægten og farven. Håndtagets diameter er 33mm og højden er 28cm på alle vores competition udgaver.

Black edition competition kettlebell (nyhed)

Denne sorte udgave er helt ny hos LC GEAR. Den er i korrekt udformning og har nøjagtig samme mål og vægt som vores almindelige competition kettlebells. Designet er dog markant anderledes med dens matte sorte finish. Alle kettlebells i denne serie er sorte, man kan se vægtstørrelse på håndtaget, hvor der er et farvebånd som matcher de internationale farvekoder for vægte. Diameteren på håndtaget er 33mm og højden er 28cm. Find din størrelse og se nærmere nedenfor:

Kettlebells i støbejern - Non-competition

Klassiske støbejerns kettlebells uden farvekode. Disse har indgraveret vægtangivelse og anden udformning end vores competition kettlebells. Størrelsen på disse er også varierende afhængigt af vægten på den enkelte. Et super bililgt alternativ til competition kettlebells, der passer perfekt til et homegym eller lignende.Vinylbelagte kettlebells - Non-competition

Gummi/vinylbelagte med håndtag i chrom uden farvekode. Vægtangivelsen er indgraveret med let læselig skrift, så det er nemt og hurtigt at se vægten. Disse er har flad bund og er også belagte nedenunder. Bemærk at disse har forskellige størrelser afhængigt af vægten.

 

Læs også: Vores guide til vægtskiver

Forrige indlæg Din guide til vores vægtstænger – Hvilke passer til dit behov?
Næste indlæg Kvalitet