Kvalitet

LC GEAR er en ung og innovativ virksomhed, som importerer og forhandler kvalitetsudstyr til crosstræning, vægtløftning, funktionel træning og fitness - både til private og erhverv. Alt udstyr er gennemtestet og nøje udvalgt hos forskellige leverandører, fordelt på 20 forskellige fabrikker i 6 forskellige lande. På den måde er du som kunde sikret en høj standard og kvalitet.

Hos LC GEAR er kvaliteten sikret gennem mange års erfaring med vægtløftning, styrketræning og crosstræning. Den dag i dag dyrker jeg stadig disse tre træningsformer, og har derfor en god forståelse for, hvilke krav der stilles til udstyret. Sortiment af træningsudstyr er konkurrencedygtig på både pris og kvalitet. 

LC GEAR følger trenden inden for det funktionelle træningsmiljø. Jeg deltager på messer rundt omkring i verden, og er derfor hele tiden opdateret med de nyeste produkter, som rører sig inden for branchen. Om det er ude i boxen, fitness centre, fysioterapien, foreninger, arbejdspladser, skoler eller i hjemmet så har LC GEAR altid noget udstyr, som passer til dig og dine behov. Jeg arbejder hele tiden på at udvide sortimentet af fitness- og træningsudstyr.

Du kan læse mere om kvaliteten under de enkle produkter, men jeg vil kort nævne nogle af de ting, som jeg lægger vægt på:

Vægtstænger

Vægtstænger findes i forskellig kvalitet, men jeg går op i, at de overholder de olympiske mål i grebstykkelse på henholdsvis 28 mm for herrer og 25 mm for damer. Laver man vægtstænger med tykkere greb, er det oftest for at udgøre det for den manglende styrke/holdbarhed i stængerne. Dog er powerlift stænger 29 mm i grebet.

Det skal være til olympiske skiver 50 mm, længde 220cm for herrer og 201 cm for damer.

Knurlingen skal være tilpas, ikke for grov og ikke for fin. Dette er mange gange baseret på individuelle præferencer.

Hvis vægtstangen skal bruges til vægtløftning eller crosstræning, skal den have en Psi måling over 200.000 Psi – da forskning viser, at stænger under disse krav bliver bøjet over tid. Ikke alle vægtstænger er testet til vægtløftning med drops, og dette vil fremgå af produktbeskrivelsen, hvorfor disse ikke anbefales til netop den form for træning, men er derimod absolut velegnet til konventionel styrketræning.

Spinnet eller rotation skal foregå så flydende som mulig, så unødig håndledsbelastning undgås. Hos LC GEAR kan du få vægtstænger med bøsninger og nålelejer, som tilsikrer dette.

LC GEAR’s topprodukt indenfor vægtstænger er af mærket Thor Fitness®, og disse stænger er særdeles velegnet til vægtløftning og crosstræning. Thor Fitness® vægtstænger overholder alle olympiske mål.

Vægtskiver og bumper plates

LC GEAR har mange forskellige vægtskiver og bumper plates.

For at sikre dig den bedste kvalitet af bumper plates er de gennemtestet mod gentagne drop og slid. Det er vigtigt at finde den perfekte blanding af gummi, som giver den bedste hårdhed, bounce og tykkelse på skiven. Thor Fitness® bumper plates er derfor nøje afmålt, og LC GEAR kan derfor tillade sig at give prisgaranti på disse bumper plates, hvis du kan finde et tilsvarende produkt med samme strenge krav og mål.

Hvis du er interesseret i særligt udstyr eller har gode konstruktive idéer, så giv endelig et kald.

Har du planer om at starte en affiliate box, træningscenter eller andet, så indgår LC GEAR gerne i et samarbejde. Hør om dine muligheder på kontakt@lcgear.dk

Forrige indlæg Kettlebells vægtstørrelser - Kettlebell farver og betydning