Tre produkter der kan gøre din styrketræning mere effektiv og resultatgivende!

Står du også nogen gange efter en træning med en følelse af, at du godt kunne have givet den lidt ekstra?

Så er du bestemt ikke alene.

Men inden du står og vrider hjernen til bristepunktet for at finde ud af, hvad du kunne have gjort anderledes ved dagens træningsforløb, så læs med her.

I dette indlæg kan du nemlig læse om de tre slags træningstilbehør, som kan gøre hele forskellen for din styrketræning og være med til at give dig det ekstra skub, du mangler for at afslutte træningen med den tilfredsstillende følelse af ømme, trætte muskler. 

Tre billige produkter du mangler for at få det maksimale ud af din træning!


Kan du huske den fantastiske følelse, du fik sidste gang, du slog din hidtil urokkelige PR? Hvad man ikke ville gøre for at opleve den igen! Og nogen gange lykkedes det da også.

Men der er mindst lige så mange gange, hvor man skuffet må erkende, at det bare ikke var den rigtige PR-dag. Men hvad kan du så gøre, for at der er kortere og kortere imellem ‘den rigtige dag’ at slå sin PR på?


1. Lugtesalt som sætter gang i bøfferne

For at lykkedes med sine tunge løft, skal man være i den helt rigtige sindstilstand. Til at skabe den helt rigtige psyke til et tungt løft, kan man bruge lugtesalt.


Lugtesalt er en blanding af ammoniak og alkohol, som har effekt på kroppens blodomløb og puls. Ændringerne øger din vågenhed og kroppens alarmberedskab, så du er fuldstændig klar til at løfte noget, der er max tungt.

Det er et meget udbredt træningssupplement hos professionelle og hobby styrkeløftere på verdensplan, som alle siger at lugtesalt er med til at fremme deres præstationsevne i træningscenteret.

Vil du give dig i kast med supplementet? Køb billig og effektiv lugtesalt til din træning lige her!

At være i sit rigtige sind under styrketræning er en afgørende faktorer for, om man kan yde sit bedste. Men medmindre du har telekinetiske evner og kan flytte vægtstangen med tankens kraft, skal det praktiske træningsudstyr også være i orden. Men selv da kan svedige håndflader, trætte fingre og ømme underarme stå i vejen for den perfekte styrketræning. Det er der gudskelov også en nem og enkel løsning på!

 

2. Fat Grips der styrker dine underarme

Da dine underarme er involveret i stort set alle bevægelser under træning, og derfor udsættes for stor belastning, er der ikke noget at sige til, at de bliver trætte før resten af dine muskler.


Med fat grips kan du træne dit greb og opbygge endnu stærkere underarme, så de ikke stå af før de muskler, du gerne vil arbejde med.

Fat grips er et ekstra tykt håndtag, som ved brug sætter større krav til fingre og underarme, og i den proces stimulerer du muskelvæksten. Som resultat af det øger du din grebsstyrke.

Tag et kig på fat grips fra Thor Fitness til din træning lige her!

Desværre kan Skipper Skræk underarme ikke kurere svedige håndflader, som mange træningsentusiaster lider af. Men heldigvis er der også fundet en effektiv løsning til dette problem.


3. Kalk som sætter en stopper for glatte håndflader

Der kommer en dag for enhver vægtløfter, hvor greb med hånden alene ikke længere er nok, og her er kalk er uden tvivl et super praktisk supplement til din træning. Der findes ikke noget mere frustrerende, end når man kan mærke stangen glide ud af hænderne under de tunge løft - særlig i en situation, hvor du skal til at sætte en ny PR.


Kalken virker ved, at den fjerner alt fugt fra dine hænder, hvilket vil sige, at du kan få fuldstændigt fat på din vægtstang. Det forbedrer faktisk ikke kun dit greb ved styrketræningsøvelser, men er også et effektivt tilbehør til kropsøvelser som f.eks. Pullups.


Så hvis du er en af dem, der gerne vil tage sin træning et skridt videre, så kan du shoppe kvalitets kalk til din træning lige her!

Forrige indlæg Fire Gode Grunde til Hvorfor Du Skal Bruge Dumbbells i Din Træning
Næste indlæg Den Vidunderlige Dumbbell - Historie, navneoprindelse og træningsøvelser!