Hvorfor skriver jeg om mig og ikke om os?

Det gør jeg, fordi at LC GEAR er en enkeltmandsvirksomhed, som består af én medarbejder, og det er mig Lars Lundberg Christensen.

Det er vigtigt for mig at være tilgængelig og sørge for, at du får den personlige betjening, som du fortjener.

Ved at have en finger på pulsen ved alt hvad, der rører sig i forretningen, kan jeg sikre dig, at du får den samme gode kvalitet og behandling hver eneste gang, du handler hos LC GEAR.

Jeg går ind for gode relationer og vil strække mig langt for at gøre mine kunder tilfredse. Derfor stiller jeg gerne op til diverse events og snakker jævnligt med motionister, atleter, fysioterapeuter, personlige trænere, centerejere, box managers m.fl. Dette gør, at mit kendskab til branchen styrkes, og jeg hele tiden er opdateret på, hvad der sker i det funktionelle miljø.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg har dyrket sport siden 1986, herunder fodbold, badminton, tennis, atletik og styrketræning siden 1995. Jeg har undervist i idræt siden 2003, hvor jeg fra starten fandt en glæde ved at bidrage til en mere aktiv livsstil hos andre mennesker. I 2007 stiftede jeg bekendtskab med begrebet crossfit® for første gang og blev bidt af det. Begrebet var nyt for mig, men ikke måden at træne på, da vi har brugt det i forsvaret i mange år. Herefter begyndte jeg at undervise mine ”svende” i forsvaret i den funktionelle træning, som er i god tråd med de krav, der stilles til soldater i dag.

I 2009 blev jeg uddannet level 1 instruktør, som gav mig yderligere blod på tanden. Jeg har løbende sørget for at holde mig opdateret som underviser i idræt og har udbygget min værktøjskasse samt viden med en diplomtræner uddannelse i 2013 og en professionsbachelor i fysioterapi i 2017. 

Undervejs i min uddannelse i 2014 syntes jeg, at der manglede en funktionel spiller på markedet i Danmark. Jeg gik derfor i gang med at undersøge mine muligheder og konstaterede, at der absolut var plads til mig på markedet. I december 2014 besøgte jeg sammen med en erfaren dansk cross atlet, min leverandør for at teste kvaliteten af produktet, som vi begge kunne sige god for. Det blev i januar 2015 starten på LC GEAR.

Webshoppen blev en realitet medio 2015, og jeg er nu blevet en anerkendt spiller på markedet. Hos LC GEAR får både private og erhverv funktionelt kvalitetsudstyr til konkurrencedygtige priser - og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Min baggrund gør mig kompetent til vejlede dig, hvad angår bevægelse, træning og udstyr. LC GEAR afspejler mig som person, og jeg er altid 100% dedikeret til mit arbejde. Jeg sætter en ære i at gøre dig tilfreds og give dig professionel rådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@lcgear.dk, og jeg vender tilbage snarest muligt.


Det siger vores kunder

 • Crossfit Inua

  Hurtig, fleksibel, hjælpsom og personlig

  “Vi fik fantastisk hjælp til køb af vores nye udstyr. Lars fra LC GEAR viste sig at være super hjælpsom og alt kørte bare på skinner. Vi har fortsat kontakt og vil helt sikkert bruge LC GEAR fremadrettet. Tag endelig kontakt. I finder helt sikkert den løsning der passer bedst til Jer.”

  Lasse Nymand Petersen

  Medejer Crossfit Inua - Nuuk Grønland

  5 Stjerner
 • Toolbox CF

  Super service, Gode priser og god kvalitet

  “Super service og god personlig rådgivning. Vi i Toolbox CF har købt stort set alt vores udstyr hos Lars og vi er meget tilfredse. Gode priser og god kvalitet Air Bike, Vægt stænger, vægt skiver, Medballs, Kettle Bells, elastikker mm.”

  Stig Hachenberger Rasmussen

  Medejer Toolbox CF

  5 Stjerner
 • Crossgym Randers

  Absolut god service og vejledning

  “Kvalitets udstyr til fornuftige priser. Hvis det man søger ikke er i shoppen, kan man altid tage en snak med Lars. Så kan det måske skaffes, altid med god vejledning. LC GEAR kan kun anbefales.”

  Jesper Sørensen

  Crossgym Randers

  5 Stjerner
 • Terminalen Skive

  Personlig rådgivning og en god sparringspartner!!

  “Lars vælger at sætte sig ind i ens projekt, hvilket gør at man bliver rådgivet i hvad der er godt eller skidt. LC GEAR sætter ikke sig selv i centrum, men kunden. Rådgivning helt i top, ved opstart af ny box, levering og betaling virker helt upåklageligt.”

  Coach JT

  Terminalen Skive

  5 Stjerner
 • Jyske Dragonregiment

  God vejledning og hurtig levering...

  “Skulle have grej til en lille box og er blevet hjulpet igennem hele processen med gode råd. Fokus på kvalitet og hvad jeg havde brug for at jeg fik de rigtige ting. Vil helt klart anbefale LC GEAR til andre. Man får god personlig vejledning!”

  Anders K. Kristensen

  Jyske Dragonregiment

  5 Stjerner
 • Løfteriet Odense

  Venlig og nærværende service

  “Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC GEAR var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et tilsvarende produkt. God service, personlig levering, og første leverandør der har deltaget i træningen i Gym’et, samt selv bruger udstyret, og derfor også har hands on viden omkring det. Kan varmt anbefales.”

  Andreas

  Medejer Løfteriet Odense

  5 Stjerner
 • Ik99

  God kvalitet til en god pris

  “Dette er et godt mærke. Det er ikke eleiko. Men det er god kvalitet til en god pris.”

  Tim Kring

  Nordisk mester i vægtløftning

  5 Stjerner
 • Aarhus Crossfit

  Vi har I flere omgang handlet med Lars fra LC GEAR og har kun haft gode oplevelser!

  “Udstyret er af god kvalitet til en tilsvarende god pris, hurtig levering og en dejlig personlig håndtering og tilgang til det hele generelt. Lars er go'!”

  Martin

  Daglig Leder, Aarhus CrossFit

  5 Stjerner
 • Fremragende personlig service og virkelig god kvalitet på udstyr.

  “Sidste år fik jeg den tossede ide' at lave en online julekalender. "Store ben før jul" kom den til at hedde. Jeg manglede nogle gode kvalitetsskiver til mit homegym og købte 2 stk. røde 25 kg. bumpers fra LC GEAR. Jeg kontaktede LC GEAR over nettet og der var god service fra start til slut. Skiverne kom lynhurtigt, havde en lækker duft af kvalitet, da jeg pakkede dem ud, virkede godt solide - og ikke mindst - var midterringen solidt monteret (jeg har ved andre mærker i samme prisklasse, oplevet at midterringen blev slået løs efter et par mdr.). I dag - et år efter - spiller skiverne stadig fuldstændig perfekt. De holder til at blive droppet, midterringen sidder perfekt og det er i det hele taget nogle fantastiske skiver at træne med. Jeg har haft spørgsmål til andet udstyr undervejs og LC GEAR har altid udvist stor service, også uden forsøg på at "sælge ekstra" og i det hele taget udvist rigtig god stil. 5 stjerner herfra. Tak for den gode service.”

  Nikolaj Kaufmann

  Aut. Fysioterapeut (BSc.PT), Osteopat D.O

  5 Stjerner
 • Crossfit Herning

  Fantastisk!

  “Har handlet hos LC GEAR op til flere gange og har virkelig været glad for det udstyr vi har fået af ham, det virker! Kan kun anbefale at folk benytter manden, servicen er helt i top. Prisen holder og kvaliteten er skyhøj...”

  John Birkkjær Christensen

  Boxmanager Crossfit Herning

  5 Stjerner
 • Haderslev Styrkeløfter Klub

  Lækkert udstyr til gode priser!

  “Haderslev styrkeløfter klub stødte på LC GEAR i starten af deres karriere, hvilket gjorde det muligt at købe skiver og stænger hjem til en god pris. Vi ønskede funktionalitet over "fancyness" og det fik vi! Et par gode VL stænger og et par tunge og rå metalskiver, perfekt til vores atmosfære. Levering og bestilling gik hurtigt og nemt. Selvom leveringsdatoen blev udskudt ved den ene levering, blev vi kompenseret med en lille ekstra ting Tak for handlerne LC GEAR, ikke sidste gang”

  Tobias Hangel

  Medejer Haderslev Styrkeløfter Klub

  5 Stjerner
 • Niklas Meier

  Fantastisk udstyr og endnu bedre service

  “Jeg har bestilt ved LC GEAR igennem flere omgange - og jeg bestiller sandsynligvis ikke fra andre steder fremadrettet. LC GEAR har leveret udstyr til mit tidligere firma, Løfteriet, hvor kvaliteten af det leverede gear lå langt over prisniveauet. Stængerne holder til dagligt slid og slæb af omkring 4-500 medlemmer, der anvender dem til alt fra vægtløftning på internationalt niveau til hverdags-CrossFittere. Jeg har senere hen valgt at anvende det i eget private regi samt ved eliteklubber, hvor jeg konsultere i træning, fordi jeg ikke er i tvivl om kvaliteten holder! Når man bestiller ved LC GEAR får man udover kvalitetsudstyr også danmarks bedste service. Hvis ikke der personligt bliver kørt ud med udstyr, så bliver det leveret på rekordtid - og alting foregår med et stort smil, løbende opdateringer på telefonen el. pr. mail, hvis behovet er der og med en meget behagelig jysk dialekt. Jeg kan på det kraftigste anbefale LC GEAR til alle, der ønsker højkvalitetsudstyr og fantastisk service til en virkelig fordelagtig pris.”

  Niklas Meier

  Personlig træner og ejer af niklasmeier.dk - Train Smarter

  5 Stjerner
 • Silkeborg Højskole

  Fantastisk engagement og dedikation

  “I forbindelse med ombygning af Silkeborg Højskoles træningslokaler, var ønsket at tilføre lokalerne et mere moderne og fremtidssikkert udbud af træningsfaciliter til eleverne. Igennem meget positive anbefalinger fra kollegaer i CF-miljøet blev vi henvist til Lars og LC GEAR, og præcist som nævnt, så blev vi mødt med engagement og stor interesse i at hjælpe os på vej. Lars kørte turen til Silkeborg, gav gode input til ombygningen og mulighederne, og sammen fik vi lavet et perfekt setup til lokalerne og ikke mindst i det indkøbte udstyr. Vi er meget tilfredse med både processen og det færdige resultet, og ikke mindst, så bruger og nyder eleverne de nye træningsfaciliteterne i langt større grad end tidligere - det må jo uanset altid stå som den bedste anbefaling!”

  Peter Ravn

  Højskolelærer, Silkeborg Højskole

  5 Stjerner

Er du i tvivl om hvilket udstyr der passer til dit behov?

LC GEAR stiller sin erfaring og ekspertise til rådighed for at rådgive dig hvad enten du mangler inspiration til et Home Gym, Fitness Center, Træningscenter på arbejdspladsen, Træningscenter til Fysioterapien eller Boxen.

Hvis du savner sund fornuft og funktionel sparring til dine ønsker så tøv ikke med at kontakte LC GEAR.

Kontakt os
Ejer af LC GEAR