BOX & GYM OWNERS 

BOX & GYM OWNERS 

Har du en Box eller går med tankerne om at starte din egen Box så send en mail afsted til LC GEAR på kontakt@lcgear.dk så finder vi det helt rette grej til din Box. Gør dig selv den tjeneste og få et tilbud fra os - du vil ikke fortryde det. LC GEAR er konkurrence dygtige på kvalitet og ikke mindst pris.

Viser 1 - 4 af 4 produkter
Viser 1 - 4 af 4 produkter

Generelt om CrossFit

De sidste 10 år er funktionel træning og især CrossFit eksploderet i popularitet.

De allerførste CrossFit boxe i Danmark startede i 2008 og i dag er der næsten 60 officielle boxe på landsplan.

Succesen skyldes en kombination af flere elementer.

I modsætning til den traditionelle fitness-verden er fokus på præstationen frem for primært at træne for at se ud på en bestemt måde.

Den hårde og intensive træningsform har et indbygget konkurrenceelement og krydres ofte med stærkt socialt sammenhold, der giver en mere klubagtig stemning i centeret.

Og så kommer man selvfølgeligt i sindssygt god form og bliver super sej til en masse forskellige øvelser og skills.

For nogle er det blot endnu en motionsform, men de for de fleste der dyrker CrossFit er det en sport man bliver bidt af i en sådan grad, at det bliver en livsstil.

For udefrakommende kan det virke næsten som en kult, hvilket der ofte laves sjov med.

Ifølge den officielle definition af CrossFit er det konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres ved høj intensitet.

Formålet er at komme i så god all-round form som muligt og dermed undgå at specialisere sig i primært én ting som mange atleter gør.

Skal man konkurrere i CrossFit på højt plan skal man både evne at løbe langt, sprinte hurtigt, lave masser af gymnastiske øvelser med kropsvægt og desuden løfte virkeligt tungt.

Alt laves på tid, så man selv kan se hvor meget man forbedrer sin “fitness” og selvfølgeligt så man kan sammenligne sig med andre.

CrossFit udstyr: guide til alt hvad du skal bruge til træning.

Hos LC Gear har vi et stort udvalgt billigt træningsudstyr til CrossFit, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Uanset om du skal have udstyret hele din CrossFit box eller du mangler udstyr til dit home gym er du kommet til det rette sted.


Al vores CrossFit udstyr er nemlig nøje udvalgt ud fra vores egne skrappe krav om at det skal kunne holde til at blive brugt dagligt.

Her finder du ikke nogle billige “kina-stænger”, der bøjer eller larmer efter få ganges brug.

LC Gear lever af god service og godt udstyr til prisen, og vi hjælper gerne med at guide dig til det helt rette udstyr, der matcher dit behov og passer til dit budget.

Vi har mange års erfaring med at rådgive og vejlede om indretningen af store og små boxe, og du kan også få gode tips til optimering af dit home gym.

CrossFit øvelser

Grundidéen med CrossFit er at mestre en lang række af forskellige typer funktionelle bevægelser.

Det vil ofte sige øvelser du kender fra vægtløftning, styrkeløft, stærkmand, gymnastik og atletik.

Derfor benytter man frivægte i form af vægtstænger, kettlebells og håndvægte og udstyr til gymnastik træning som ringe, klatrereb, barer til pullups og paraletter.

Derudover bruger man romaskiner, airbikes og skiergometre til kredsløbstræning, der ofte kaldes “conditioning” på engelsk. Udstyret indgår ofte i interval-form i workouts, men det er også genialt at bruge til at forbedre ens aerobe kapacitet og udholdenhed.

Hos LC Gear er vi leveringsdygtige i alt hvad hjertet måtte begære af udstyr til CrossFit og funktionel træning.

Kropsvægts- og gymnastiske øvelser og relevant udstyr:

Ser vi på de kropsvægts- og gymnastiske øvelser man oftest møder i CrossFit er det bl.a.: air squat, lunges, pistols, box jumps, pull ups, push ups, muscle ups, handstand push ups, toes to bar, skin the cat, L-sit og hollow rock.

Af gode grunde kræver de fleste kropsvægtsøvelser intet udstyr, men du kan med fordel overveje knee sleaves, hvis du skal lave squats og lunges eller en vægtvest, hvis det skal være ekstra hårdt. Til de gymnastiske øvelser i baren skal du have et rack eller en rig, eller som minimum en pull up bar. Er du ikke så øvet endnu vil bands give en kærkommen hjælp til at overkomme tyngdekraften. Øvelser som muscle ups kræver et set gymnastikringe, som du også kan bruge til ring dips, ring push ups og bl.a. L-sit, hvor ens stabilitet bliver sat på en alvorlig prøve. Flere og flere anvender også paraletter til blive bedre til L-sit og for de meget ambitiøse at kunne lave deficit handstand push ups. Til sidst men ikke mindst er det en god idé at pudre lapperne godt ind i magnesium, der giver bedre greb.

Kettlebelløvelser og relevant udstyr:

Et af de redskaber mange forbinder med CrossFit er de russiske kanonkugler med håndtag, som kaldes kettlebells. De blev oprindeligt brugt som vægt til at veje korn, men er sidenhen blevet anvendt som et super simpelt og effektivt træningsredskab. I CrossFit regi bruges de primært til at lave swings med, hvor amerikanerne i bedste “more is better”-stil har valgt at overgå russerne og svinge kuglerne helt op over hovedet i stedet for til øjenhøjde. Ud over swings laver man både snatch og cleans med kettlebells samt den tyrkiske opstandelse, der er bedre kendt som turkish getups.

I de fleste CrossFit WODs kan man sagtens slippe afsted med at bruge en støbejernskugle, hvor vægten er afspejlet i størrelsen. Har man feinschmecker-tendenser kan man med fordel investere i competition kettlebells, der alle har samme størrelse/dimensioner uanset om de vejer 8 eller 48kg. De koster en smule mere, men er langt mere behagelige at bruge til øvelser som snatch, cleans og pres/push press/jerk.

Vægtløftning- og styrkeløftøvelser og relevant udstyr:

I kategorien af CrossFit-øvelser, der er hentet fra eller inspireret af vægtløftning og styrkeløft finder vi bl.a. deadlift, bench press, overhead squat, front squat, back squat, clean, snatch, shoulder press, push press, push jerk og split jerk. Flere af øvelserne forekommer som både squat- og power varianter, som er et udtryk for om standarden er at hoftefolden skal være under eller over knæet set fra siden. Dette gøres for at sikre, at der er en minimumsstandard, som alle udøvere lever op til når man konkurrerer.

Vil du gerne lave de vægtløftnings- og styrkeløftøvelser, der indgår i CrossFit er det vigtigt at du ikke går ned på udstyr. Du skal investere i en vægtstang, der egner sig til “drops” og kan holde til at blive brugt meget. Det samme gælder vægtskiverne, der skal være såkaldte bumperplates, der er kendetegnede ved at være lavet af gummi, så de absorberer noget af stødet når de rammer underlaget og derfor larmer mindre. En billig stang vil hurtig gå i stykke, larme mere og hvis man smider med den.

Konditionsøvelser og relevant udstyr:

Nogle af de mest almindelige øvelser i CrossFit, der skal forbedre ens aerobe kapacitet og udholdenhed er sjip i form af double unders, roning på ergometer, cycling på airbike, ski på ergometer og selvfølgeligt løb.

Ser vi på relevant udstyr er sjippetove med enten glide- eller kuglelejer oplagte. De kaldes ofte speed ropes fordi de netop tillader at man laver sine gentagelser meget hurtigt. Når det gælder traditionel “cardio”-træning er det mest almindeligt i CrossFit at bruge ergometre fra Concept 2 til hhv. roning og ski. En såkaldt airbike (også kaldt assault bike) er en moderne klassiker som de fleste har et had-kærlighedsforhold til. Kondicyklen fra helvede fungerer som på samme måde som et ergometer med luftindtag, men i modsætning til en almindelig kondi- eller spinningcykel kan du også bruge armene til at skubbe og trække med.

Stærkmandsøvelser og relevant udstyr:

Verdensmesterskabet i CrossFit kaldes CrossFit Games har det med at sætte standarden for, hvad man kan forvente at blive udsat for til konkurrencer. I løbet af de sidste par år er der sneget sig flere og flere implementer og øvelser ind, der er inspireret fra strong man-verden. Det gælder prowler push, tunge slæder, der skal trækkes, loaded carries af store sække og yokes, løft af atlas sten, log press og farmers’ walk.

Hos LC Gear har vi et stort udvalg af relevant udstyr både når det gælder prowlere, slæder og squat racks, der også kan bruges som yokes. I stærkmand bruger man ofte store cementsten som atlas sten, men det er ofte upraktisk i en CrossFit-sammenhæng. Derfor er vi glade for og stolte af at kunne tilbyde slam balls fra 2kg til 100kg, der kan bruges som atlas sten, men er lavet i gummi og med sand indeni. Vi har også de kendte Ironmind sandbags, der kan lastes helt op til 136kg og er næsten umulige at slide op. Vil du gerne lave log press har og farmers’ walk har vi også de helt rigtige stænger til dig.

CrossFit-specifikke øvelser og relevant udstyr:

De fleste øvelser i CrossFit er hentet fra andre typer træning og sport, men der er nogle få som primært ses i CrossFit-verden. Det drejer sig bl.a. om øvelser som wall balls, GHD situps, box jumps, dumbbell clean, dumbbell snatch, abmat situps og battle ropes.

Til wall balls har vi medicinbolde af høj kvalitet til en god pris fra 2kg op til de 10kg, der er standard for mænd. For at blive et jern til GHD situps (og få rhabdoresistente mavemuskler) skal du have en glute-ham-developer. Stativet kan selvfølgeligt også bruges til back extensions og nordic hamstring curls. Skal du lave box jumps har vi også alt hvad du kunne drømme om fra almindelige trækasser til bløde plyo boxe og stabile box jump set med metalkonstruktion. Når det gælder øvelser med dumbbells er det en fordel at bruge sekskantede håndvægte, der ikke triller nogle vegne. LC Gear har hexagon dumbbells fra 1kg til 60kg, så selv de stærkeste kan blive udfordrede. Til sidst men ikke mindst er vi også leveringsdygtige i abmats til situps, digitalur til tidtagning, forskellige battle ropes og alt hvad du skal bruge til opbevaring af dit udstyr.

Det siger vores kunder

 • Crossfit Inua

  Hurtig, fleksibel, hjælpsom og personlig

  “Vi fik fantastisk hjælp til køb af vores nye udstyr. Lars fra LC GEAR viste sig at være super hjælpsom og alt kørte bare på skinner. Vi har fortsat kontakt og vil helt sikkert bruge LC GEAR fremadrettet. Tag endelig kontakt. I finder helt sikkert den løsning der passer bedst til Jer.”

  Lasse Nymand Petersen

  Medejer Crossfit Inua - Nuuk Grønland

  5 Stjerner
 • Toolbox CF

  Super service, Gode priser og god kvalitet

  “Super service og god personlig rådgivning. Vi i Toolbox CF har købt stort set alt vores udstyr hos Lars og vi er meget tilfredse. Gode priser og god kvalitet Air Bike, Vægt stænger, vægt skiver, Medballs, Kettle Bells, elastikker mm.”

  Stig Hachenberger Rasmussen

  Medejer Toolbox CF

  5 Stjerner
 • Crossgym Randers

  Absolut god service og vejledning

  “Kvalitets udstyr til fornuftige priser. Hvis det man søger ikke er i shoppen, kan man altid tage en snak med Lars. Så kan det måske skaffes, altid med god vejledning. LC GEAR kan kun anbefales.”

  Jesper Sørensen

  Crossgym Randers

  5 Stjerner
 • Terminalen Skive

  Personlig rådgivning og en god sparringspartner!!

  “Lars vælger at sætte sig ind i ens projekt, hvilket gør at man bliver rådgivet i hvad der er godt eller skidt. LC GEAR sætter ikke sig selv i centrum, men kunden. Rådgivning helt i top, ved opstart af ny box, levering og betaling virker helt upåklageligt.”

  Coach JT

  Terminalen Skive

  5 Stjerner
 • Jyske Dragonregiment

  God vejledning og hurtig levering...

  “Skulle have grej til en lille box og er blevet hjulpet igennem hele processen med gode råd. Fokus på kvalitet og hvad jeg havde brug for at jeg fik de rigtige ting. Vil helt klart anbefale LC GEAR til andre. Man får god personlig vejledning!”

  Anders K. Kristensen

  Jyske Dragonregiment

  5 Stjerner
 • Løfteriet Odense

  Venlig og nærværende service

  “Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC GEAR var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et tilsvarende produkt. God service, personlig levering, og første leverandør der har deltaget i træningen i Gym’et, samt selv bruger udstyret, og derfor også har hands on viden omkring det. Kan varmt anbefales.”

  Andreas

  Medejer Løfteriet Odense

  5 Stjerner
 • Ik99

  God kvalitet til en god pris

  “Dette er et godt mærke. Det er ikke eleiko. Men det er god kvalitet til en god pris.”

  Tim Kring

  Nordisk mester i vægtløftning

  5 Stjerner
 • Aarhus Crossfit

  Vi har I flere omgang handlet med Lars fra LC GEAR og har kun haft gode oplevelser!

  “Udstyret er af god kvalitet til en tilsvarende god pris, hurtig levering og en dejlig personlig håndtering og tilgang til det hele generelt. Lars er go'!”

  Martin

  Daglig Leder, Aarhus CrossFit

  5 Stjerner
 • Fremragende personlig service og virkelig god kvalitet på udstyr.

  “Sidste år fik jeg den tossede ide' at lave en online julekalender. "Store ben før jul" kom den til at hedde. Jeg manglede nogle gode kvalitetsskiver til mit homegym og købte 2 stk. røde 25 kg. bumpers fra LC GEAR. Jeg kontaktede LC GEAR over nettet og der var god service fra start til slut. Skiverne kom lynhurtigt, havde en lækker duft af kvalitet, da jeg pakkede dem ud, virkede godt solide - og ikke mindst - var midterringen solidt monteret (jeg har ved andre mærker i samme prisklasse, oplevet at midterringen blev slået løs efter et par mdr.). I dag - et år efter - spiller skiverne stadig fuldstændig perfekt. De holder til at blive droppet, midterringen sidder perfekt og det er i det hele taget nogle fantastiske skiver at træne med. Jeg har haft spørgsmål til andet udstyr undervejs og LC GEAR har altid udvist stor service, også uden forsøg på at "sælge ekstra" og i det hele taget udvist rigtig god stil. 5 stjerner herfra. Tak for den gode service.”

  Nikolaj Kaufmann

  Aut. Fysioterapeut (BSc.PT), Osteopat D.O

  5 Stjerner
 • Crossfit Herning

  Fantastisk!

  “Har handlet hos LC GEAR op til flere gange og har virkelig været glad for det udstyr vi har fået af ham, det virker! Kan kun anbefale at folk benytter manden, servicen er helt i top. Prisen holder og kvaliteten er skyhøj...”

  John Birkkjær Christensen

  Boxmanager Crossfit Herning

  5 Stjerner
 • Haderslev Styrkeløfter Klub

  Lækkert udstyr til gode priser!

  “Haderslev styrkeløfter klub stødte på LC GEAR i starten af deres karriere, hvilket gjorde det muligt at købe skiver og stænger hjem til en god pris. Vi ønskede funktionalitet over "fancyness" og det fik vi! Et par gode VL stænger og et par tunge og rå metalskiver, perfekt til vores atmosfære. Levering og bestilling gik hurtigt og nemt. Selvom leveringsdatoen blev udskudt ved den ene levering, blev vi kompenseret med en lille ekstra ting Tak for handlerne LC GEAR, ikke sidste gang”

  Tobias Hangel

  Medejer Haderslev Styrkeløfter Klub

  5 Stjerner
 • Niklas Meier

  Fantastisk udstyr og endnu bedre service

  “Jeg har bestilt ved LC GEAR igennem flere omgange - og jeg bestiller sandsynligvis ikke fra andre steder fremadrettet. LC GEAR har leveret udstyr til mit tidligere firma, Løfteriet, hvor kvaliteten af det leverede gear lå langt over prisniveauet. Stængerne holder til dagligt slid og slæb af omkring 4-500 medlemmer, der anvender dem til alt fra vægtløftning på internationalt niveau til hverdags-CrossFittere. Jeg har senere hen valgt at anvende det i eget private regi samt ved eliteklubber, hvor jeg konsultere i træning, fordi jeg ikke er i tvivl om kvaliteten holder! Når man bestiller ved LC GEAR får man udover kvalitetsudstyr også danmarks bedste service. Hvis ikke der personligt bliver kørt ud med udstyr, så bliver det leveret på rekordtid - og alting foregår med et stort smil, løbende opdateringer på telefonen el. pr. mail, hvis behovet er der og med en meget behagelig jysk dialekt. Jeg kan på det kraftigste anbefale LC GEAR til alle, der ønsker højkvalitetsudstyr og fantastisk service til en virkelig fordelagtig pris.”

  Niklas Meier

  Personlig træner og ejer af niklasmeier.dk - Train Smarter

  5 Stjerner
 • Silkeborg Højskole

  Fantastisk engagement og dedikation

  “I forbindelse med ombygning af Silkeborg Højskoles træningslokaler, var ønsket at tilføre lokalerne et mere moderne og fremtidssikkert udbud af træningsfaciliter til eleverne. Igennem meget positive anbefalinger fra kollegaer i CF-miljøet blev vi henvist til Lars og LC GEAR, og præcist som nævnt, så blev vi mødt med engagement og stor interesse i at hjælpe os på vej. Lars kørte turen til Silkeborg, gav gode input til ombygningen og mulighederne, og sammen fik vi lavet et perfekt setup til lokalerne og ikke mindst i det indkøbte udstyr. Vi er meget tilfredse med både processen og det færdige resultet, og ikke mindst, så bruger og nyder eleverne de nye træningsfaciliteterne i langt større grad end tidligere - det må jo uanset altid stå som den bedste anbefaling!”

  Peter Ravn

  Højskolelærer, Silkeborg Højskole

  5 Stjerner

Er du i tvivl om hvilket udstyr der passer til dit behov?

LC GEAR stiller sin erfaring og ekspertise til rådighed for at rådgive dig hvad enten du mangler inspiration til et Home Gym, Fitness Center, Træningscenter på arbejdspladsen, Træningscenter til Fysioterapien eller Boxen.

Hvis du savner sund fornuft og funktionel sparring til dine ønsker så tøv ikke med at kontakte LC GEAR.

Kontakt os
Ejer af LC GEAR