LC GEAR

Refunderingspolitk

Du har som forbruger 14 dage til at meddele LC GEAR at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.

Som Forbruger kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Hvis du sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Såfremt originalemballagen ikke medfølger, er der risiko for at varen ikke er returneret i væsentlig samme stand. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen, såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen. Husk ved returnering at sende varerne som pakke, da det er den eneste måde hvorpå, postvæsenet kan give dig en kvittering for at du har sendt varen. Vi modtager ikke returvarer pr. efterkrav.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Det vil sige at man får tilbagebetalt hele det det beløb som man har betalt, inklusiv de forsendelsesomkostninger m.m der fremgår af fakturaen. Som kunde står man selv for de forsendelsesomkostninger der er i forbindelse med returnering af varen/varerne.

Pengene vil typisk gå ind 3-4 bankdage efter modtagelsen af returvaren. Pengene vil blive indsat på en selvvalgt bankkonto.

Tilbage til forsiden